Immerescuda derrota del Cambrils Unió al camp del Martorell

El Cambrils Unió va disposar de bones ocasions per marcar i una errada en els darrers minuts del partit va impedir que sumés cap punt en aquest desplaçament

Imatge d'un partit del Cambrils Unió aquesta temporada
Imatge d'un partit del Cambrils Unió aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol                       Primera Catalana                   Grup 3

CF Martorell 1 - Cambrils Unió 0

Alineació: Edgar, Aleix Llobet (Roger Cunyat m. 15) (Pau Prados m. 81), Pol Fernández, Camilo, Luna, Menacho. Cholo (Joel Marigot m.42), Rubio, Miki, Adri Morales (Ivan Martínez m.81), i Ramon Lladó (Agüero m.74).

Gol: 1-0 m. 86

Targetes: grogues a Luna, Menacho, Roger Cunyat, Pol Fernandez i Camilo. Tambe al delegat Eusebio i al segon entrenador Dani Sanchez-Barroso.

Bon partit del Cambrils Unió davant d'un bon equip com és el Martorell, tot i la derrota en el darrer moment. En els primers 10 minuts els cambrilencs van disposar de tres ocasions molt clares de Cholo, Ramon i Menacho, que no van ser gol gràcies a dues intervencions del porter local i del pal. A partir del minut 15 es van produir ocasions per part dels dos equips però que no es van materialitzar.

A la segona part es va seguir la mateixa tònica, amb ocasions pels dos equips i amb una altra pilota al pal que va estavellar Joel Marigot. En el minut 88 es va produir una errada en la sortida de la pilota del Cambrils Unió que va suposar l'únic gol del partit. El Cambrils Unió sortia del seu camp, la pilota va fer cap al lateral que va rebre la pressió dels jugadors locals i quan va voler rebutjar la pilota aquesta va rebotar en un jugador del Martorell que va fer que la pilota caigués dins l'àrea del Cambrils Unió i un jugador local va aprofitar l'avinentesa per marcar l'1 a 0.

Cal destacar l'actuació arbitral queva ser molt casolana i va perjudicar al Cambrils Unió en vàries ocasions. El Cambrils Unió va haver de fer dues substitucions per lesió i en cap de les dues l'àrbitre ni tan sols va xiular falta; Cholo va sortir del camp coixejant després d'una entrada del porter local i Aleix Llobet, amb el peu completament inflat, va haver de ser substituït després de rebre una entrada pel darrera.

Aquest proper cap de setmana el Cambrils Unió juga a casa davant el Prat B.