Vandellòs i Hospitalet de l'Infant

Gastronomia

Les III Jornades de l'arròs de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'allargaran fins el 30 d'octubre

En aquesta edició, sota el lema "Fes l'arròs i no la guerra", hi participen un total de 12 establiments de restauració del municipi

Per Redacció

Imatge de l'acte inaugural de les jornades, el passat dissabte
Imatge de l'acte inaugural de les jornades, el passat dissabte | Teo Castillo
Des del passat 15 d'octubre i fins el proper dia 30 se segueixen celebrant les III Jornades de l'arròs a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. En aquesta edició, sota el lema "Fes l'arròs i no la guerra", hi participen un total de 12 establiments de restauració del municipi (Restaurant Vanes, Espai gastronòmic Deviteca, Cuina Querol, Restaurant Hotel Sancho, Bar-Restaurant D'Antis, Restaurant LB21, Restaurant Nàutic, Restaurant Le P'tit Normand, Restaurant-Pizzeria Can Donatello, Restaurant-Pizzeria La Barca, Bar-Restaurant Luis i Restaurant La Figuerola).

En aquests establiments s'hi ofereixen diferents receptes saboroses d'arròs. Més informació, al FULL INFORMATIU de les Jornades i a les xarxes socials de l'Associació de Restauració de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors (Facebook i Twitter), de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de Turisme l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors. 

L'acte inaugural, el passat 15 d'octubre va tenir lloc a la Marina Seca del Port esportiu de l'Hospitalet de l'Infant, on els assistents van poder degustar un arròs de peix i marisc tradicional fet al moment per l'Espai gastronòmic Deviteca i gaudir d'una barra de begudes a càrrec del Restaurant LB21; i de música, amb el dj Óscar Sánchez. En total, s'hi van servir 142 tastets d'arròs.

Restauradors participants a les jornades (foto: Teo Castillo)

 

Comenta aquest article