Partit per oblidar del Cambrils CH a la pista del Vendrell

Imatge d'un partit del Cambrils CH aquesta temporada
Imatge d'un partit del Cambrils CH aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Hoquei patins

Segona Catalana (Grup 1A)

CE Vendrell 10 - Cambrils CH 3

Partit per oblidar del Cambrils a la pista del filial del Vendrell per 10 gols a 3. Els cambrilencs es van trobar amb un Vendrell molt motivat, un equip que l’any passat gairebé es queda fora de la lligueta d’ascens per culpa de perdre els dos partits contra el Cambrils. Com ja va passar la setmana anterior a Vilanova, el Cambrils va sortir fluix en defensa, desestructurat i sense idees en atac.

Menys de 4 minuts va necessitar el Vendrell per fer el primer gol, obra d’Arnau Gimeno. Tant sols dos minuts després Cels Portela feia el segon per als locals. Veient el mal paper del seu equip, l’entrenador cambrilenc va demanar temps mort per intentar capgirar la situació. Els blaus es van posicionar a pista una mica millor tot i que no van millorar massa el seu joc. A falta de 14 minuts per acabar la primera part, Armando va fallar un penal a favor del Cambrils que podria haver posat el seu equip dins del partit de nou. No hi va haver-hi prou en fallar el penal, sinó que el contraatac següent va significar el 3-0 obra de Martí Portela, gol que enfonsaria encara més al Cambrils. A 10 minuts per acabar, Cels Portela va fer el 4-0; al minut 8.25 Marc Lambea feia el 5è i en menys d’un minut Oriol Guasch el 6è per la Vendrell. En tant sols 15 segons, en una contra, l’àrbitre va xiular una falta directa a favor dels locals molt protestada pel Cambrils, que interpretaven que el jugador havia tocar la pilota. Per sort, no van aconseguir batre al porter Arnau. A quatre minuts del final de la primera part, el Vendrell va fer la 10a falta i llançament directe que aprofitava Armando per fer el primer del Cambrils. A poc més d'un minut del descans, Jon Borrego tornava a posar la distància de sis gols en el marcador.

Com ja va passar a Vilanova, a la segona part el Cambrils va sortir diferent després de la xerrada al vestidor. Quan només s’havien disputat 40 segons, Pere feia el segon pel Cambrils. Tant sols un minut i mig després, el Oriol Guasch feia el 8è pels locals, posant gairebé impossible la remuntada per als cambrilencs. A 20 minuts del final, Marcel reduïa distàncies de nou i el Cambrils seguia jugant uns bons minuts. Tant era així, que el Vendrell, tot i la diferència en el marcador, va demanar temps mort a 15 minuts del final. Un minut després Cels Portela feia el seu tercer gol de la tarda fent el 9-3. Arnau tancava el marcador a 13 minuts del final, en què només hi va haver-hi temps perquè Marcel rebés una blava i el Vendrell errés el penal.

El proper dissabte a les 16.30 hores, el Cambrils CH rebrà la visita del CP Calafell.