Informació general

Una cinquantena d'establiments surten al carrer en una nova edició de la Fira Fora Stocks

Per Berta Ruiz

Aquest cap de setmana, tant dissabte com diumenge, es va fer una nova edició de la Fira Fora Stocks –organitzada per la Unió de Botiguers i el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert– a l'avinguda de la Diputació. Durant les dues jornades, una cinquantena d'establiments van treure al carrer el gènere dels seus productes d'altres temporades a bon preu.

Tant dissabte com diumenge, de 10 del matí a 10 de la nit, es van muntar més d'una setantena de parades al llarg del passeig marítim a la zona del Regueral, just davant de la platja. Allí s'hi van poder trobar tota mena de productes i articles, com ara roba esportiva, roba de bany, roba infantil, sabateria, equipament per a la llar i decoració, joguines i altres articles molt variats.

En declaracions a Revista Cambrils Diari Digital, la dinamitzadora comercial –Silvia Coll– va fer una bona valoració de les dues jornades, destacant la gran quantitat de gent que va passar al llarg del cap de setmana per la fira. Segons Sílvia Coll, "un 70% dels establiments participants estan contents de com ha anat".

D'altra banda, una nova activitat prevista des de la Unió de Botiguers per a aquest estiu és la Fira Segones Rebaixes els dies 25 i 26 d'agost, en què, de nou, hi tornaran a participar el mateix nombre de botigues que en la Fira Fora Stocks d'aquest passat cap de setmana.

Comenta aquest article