El Cambrils Unió s'endú el triomf contra el Catllar després de remuntar un 0 a 2 en contra

Els cambrilencs es van imposar per 3 a 2 i escalen fins la sisena posició de la classificació

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i el Catllar, aquest passat dissabte | Lluís Rovira i Barenys

Primera Catalana (Grup 3)

Cambrils Unió 3 - El Catllar 2

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Pol Fernández, Roger Cunyat (Luna m. 46), Camilo, Menacho, Pau Prados (Joel Marigot m.46), Ikaro (Adri Morales m.73), Miki (Ivan Martínez m.87), Rubio i Ramon Lladó (Deivid m.81)

Gols: 0-1 m. 9; 0-2 m. 21; 1-2 m. 39 Rubio; 2-2 m. 48 Miki; 3-2 m. 88 Joel Marigot

Targetes: grogues a Pau Prados, Roger Cunyat, Joel Marigot i Ivan Martínez.

L'ajustat marcador final de 3 a 2 no reflecteix la superioritat del Cambrils davant del Catllar, sobretot en la segona part. En el minut 4 de partit Ikaro va tenir una doble ocasió de gol. Això però va ser un miratge ja que qui va marcar en els minut 9 i 21 va ser el Catllar posant un preocupant 0 a 2 en contra. Poc a poc, el Cambrils es va anar refent de l'ensopida inicial –d'una mitja hora de joc tal i com va passar en l'anterior jornada– i en el minut 38 de joc escurçava distàncies amb un gol de Rubio, arribant al descans amb un ajustat 1 a 2. Als tres minuts de la represa, el Cambrils empatava el partit mitjançant Miki i passava a domini totalment el partit amb claríssimes ocasions de gol que no va poder transformar. Els cambrilencs van tenir fins a cinc oportunitats per marcar. No va ser fins el minut 88 que Joel Marigot va engaltar una pilota després de diversos rebutjos dins de l'àrea per aconseguir el definitiu 3 a 2. A destacar que el Catllar només va xutar dues vegades a porteria en tot el partit i els dos van ser gol.

Amb aquest triomf per la mínima, l'equip puja a la sisena posició de la taula classificatòria del seu grup. En la propera jornada, l'equip es desplaçarà al camp del Martorell, actual setè classificat.