El FC Cambrils es deixa remuntar un partit que tenia encarrilat i encaixa la segona derrota consecutiva

El FC Cambrils va caure derrotat contra l'Alcover, aquest passat dissabte a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

Quarta Catalana (Grup 23)

FC Cambrils Unió B 2 - Alcover 3

El FC Cambrils va encaixar la segona derrota consecutiva de la temporada –aquesta vegada de forma immerescuda– en la visita de l'Alcover a casa, aquest passat dissabte. L'equip cambrilenc va portar el pes del partit i, en el minut 28, es posava per davant en el marcador amb un gol obra de Boukhazba. En el minut 30, el mateix jugador iniciava una jugada des del mig del camp en la què va sortejar fins a quatre rivals i es va plantar sol davant del porter; el seu xut de vaselina va sortir per sobre del travesser. Abans del descans, en el 44, Llambrich anotava el segon del FC Cambrils i semblava encarrilar la victòria. En la segona part va seguir la mateixa tònica, però en els minuts 55 i 65, després de dues greus errades del FC Cambrils, els visitants empataven el marcador. Ja a les acaballes, en el minut 81 de joc, en la quarta arribada a l'àrea de l'Alcover, l'àrbitre xiulava un penal que feia pujar el definitiu 2 a 3. Amb aquesta derrota, l'equip ocupa el setè lloc del seu grup amb tres punts, fruit d'una victòria en quatre partits.

La propera jornada, el FC Cambrils afrontarà un partit molt complicat a casa contra el líder del grup, el Montbrió. Cal destacar que l'equip local acumula fins a set baixes de jugadors que estan lesionats i l'entrenador gairebé no disposa de canvis a la banqueta.