Societat

Vi i gastronomia

La 12a edició del Festival del Vi i la Gastronomia viurà, avui, la seva darrera jornada

Des de l'acte inaugural celebrat el passat divendres a la tarda, l'afluència de públic ha estat massiva i constant durant totes les jornades

Per Redacció

Aspecte del parc del Pescador, el passat diumenge al migdia
Aspecte del parc del Pescador, el passat diumenge al migdia | Berta Ruiz

La 12a edició del Festival del Vi i la Gastronomia "Cambrils entrada al País del Vi" viurà, avui dimecres, la seva darrera jornada. Des de l'acte inaugural celebrat el passat divendres a la tarda, l'afluència de públic ha estat massiva i constant durant totes les jornades. L'edició d'enguany, sens dubte, sembla que batrà tots els records d'assistència. De fet, cal tenir en compte també que, en aquesta dotzena edició, el Festival ha crescut en espai –21.000 metres quadrats ocupant tot el recinte del parc del Pescador–, en durada –sis dies–, en cellers i restaurants participants –35 cellers i 20 restaurants– i en activitats lúdiques i d'oci. Hi hagut música, recitals de poesia, tastos de vins guiats i diferents activitats d'animació repartits als diferents espais com l'escenari Pèrgola, a l'escenari Auditori i a l'escenari Acústic, així com el mercat artesanal "La Sardineta" i la zona infantil.

Una darrera jornada farcida d'activitats

Per aquesta darrera jornada, que coincideix amb un dia festiu, l'horari del Festival del Vi la Gastronomia serà de les 11 a les 15 hores i de les 18 a les 23 hores. Al programa d'avui hi haurà, entre d'altres, una pintada benèfica de botes de vi, un taller de reciclatge, un taller de cocteleria i diferents tastos guiats al matí i migdia. A la tarda seguiran les activitats amb un taller de pinta cares per a la canalla, l'actuació poètic musical "Encén el vi", un taller de pastisseria a càrrec d'Umamita, les actuacions musicals de Bruno Lombardi i d'Enma Fernandez Quartet, així com la subhasta solidària de les botes de vi pintades. Per a més informació d'activitats i horaris es pot consultar la pàgina web del Festival.

Imatges d'ambient al Festival del Vi i la Gastronomia, el passat diumenge al migdia (fotos: Berta Ruiz)

 

Comenta aquest article