Esports

Pesca

Catorze embarcacions participen a la cita cambrilenca del Concurs Curricà Coster 10è Interclubs Costa Daurada

L’embarcació 'El marqués', d'Attilio Cozzarin del CN Salou, s'enduia la victòria de la segona jornada de la competició

Per Redacció

La jornada de pesca va tenir lloc el passat dissabte
La jornada de pesca va tenir lloc el passat dissabte | Cedida

Un total de catorze embarcacions van participar a la segona cita del Concurs Curricà Coster 10è Interclubs Costa Daurada celebrada al Club Nàutic Cambrils aquest passat dissabte 8 d’octubre. L’embarcació 'El marqués', d'Attilio Cozzarin del CN Salou, s'enduia la victòria de la segona jornada de la competició de pesca amb 6,2 kg en captures i el trofeu a la peça més gran amb 1,9Kg. La segona posició va ser per a l’embarcació 'Nil', de Simón Rodríguez del CN Tarragona, amb 3,4kg. En tercer lloc es situava l’embarcació 'Isabela', de Jonathan Martínez del CN Hospitalet, amb 3,1kg.

Entre totes les embarcacions participants es van superar la vintena de quilos de captures. Els vaixells sortien a dos quarts de nou del matí i tornaven a port passada la una del migdia. El pesatge es va fer a quarts de dues, a mesura que anaven arribant les embarcacions i, tot seguit, els participants celebraven un dinar conjunt al restaurant del CNCB durant el qual es feia l’entrega de premis.

El Curricà Coster 10è Interclubs Costa Daurada està organitzat de manera conjunta entre els Clubs Nàutics de Cambrils, Salou i Tarragona. La primera cita es va celebrar a Tarragona el dissabte 1 d’octubre. El guanyador del concurs a Tarragona va ser l’embarcació Hobby, de Jordi Luque, del Reial Club Nàutic de Tarragona. La propera cita, en la qual es decidirà el guanyador o guanyadora de la 10a Copa Interclubs, tindrà lloc a Salou el pròxim 22 d’octubre.

Comenta aquest article