Esports

Rem

Vent d'Estrop participa a la regata Fete en Vendages 2022 a la ciutat francesa de Banyuls-sur-Mer

Per Redacció

Foto de grup dels vogadors desplaçats a França
Foto de grup dels vogadors desplaçats a França | Cedida

El passat dissabte 8 d'octubre, la branca social de Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils va participar a Banyuls-sur-Mer, a la regata FÊTE EN VENDANGES 2022. Ja fa un temps que el club manté una magnifica relació amb els clubs de la Catalunya del Nord, iniciada amb el club de Cotlliure, ja fa 3 anys. Enguany, Vent d’Estrop ha estat convidat a disputar aquesta regata, molt important dins del circuit de regates de rem fix a la Catalunya Nord.

En aquesta regata en terres franceses, les tripulacions dels llaguts estan integrades per sis vogadors + 1 timoner. Vent d’Estrop va disputar les regates en dues categories: femenines i mixt, obtenint uns bons resultats, el millor la tercera posició en la regata de categoria femenina". Els clubs de rem participants van ser: Banyuls-sur-Mer, Port-Vendres, Le Barcarès, Cotlliure, Argelès-sur-Mer, Colera, Sète i Cambrils.

Segons la normativa d’aquesta regata es fan les sortides entre dos carrers de 250mmts, realitzant 3 boies fins fer 500 mts totals en dues rondes. A la primera els equips van sortir i vogar pel carrer 1 amb un llagut (ORIUND) i en la següent ho van fer per carrer 2 amb el llagut (PASALLIS). Els dos llaguts els va cedir el Club de Banyuls-sur-Mer per tal de disputar la regata tothom amb les mateixes condicions.

Després de la prova, tots els clubs van celebrar plegats un àpat de germanor i on Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils va lliurar diversos obsequis del Club i de Cambrils a tots els clubs aplegats i una vegada acabat el dinar tothom va gaudir de la festa dels vinyetaires que es celebra aquests dies a aquesta població de la Catalunya Nord.

Diferents imatges de la sortida dels Vogadors Vent d'Estrop (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article