Futbol

El Cambrils Unió femení perd davant l'Igualada

Partit sense gaire història ja que l'Igualada es va mostrar molt superiora les cambrilenques ja que és un dels equips que opta per pujar de categoria

Imatge d'un partit del Cambrils Unió femení aquesta temporada
Imatge d'un partit del Cambrils Unió femení aquesta temporada | Juan Antonio Dorado

Futbol                  Preferent femení                            Subgrup A

Cambrils Unió 0 - Igualada 3

Partit sense gaire història ja que l'Igualada es va mostrar molt superior ja que és un dels equips que opta per pujar de categoria. A la mitha hora de partit l'Igualada ja dominava el marcador amb un 0 a 2 al seu favor. Al minut 62 de la segona part marcava de penal, el definitiu 0 a 3. El Cambrils Unió per la seva part, no va tenir gaires opcions de poder disputar el resultat a les igualadines.

El Cambrils Unió disputarà el proper partit, aquest proper cap de setmana, al camp del Sant Cugat.