El Cambrils Unió B s'emporta els tres punts del camp del Maspujols

Partit molt disputat en el que l'equip cambrilenc va haver de lluitar molt per aconseguir la victòria

Imatge d'arxiu dels jugadors del Cambrils Unió B a dins del vestidor
Imatge d'arxiu dels jugadors del Cambrils Unió B a dins del vestidor | Cedida

Futbol                   Quarta Catalana                  Grup 23

UE Maspujols 3 - Cambrils Unió B 5

El Cambrils Unió B es va endur els tres punts del camp del Maspujols en un partit molt disputat, jugat al camp del Maspujols, un camp molt petit i segons el míster del Cambrils Unió B, "molt difícil de jugar". El Cambrils Unió B es va avançar en el marcador, amb gol de Youssef, al minut 18. Un minut després, el Maspujols empatava el partit i es posava pel davant amb el 2 a 1, en el minut 31. El Cambrils Unió empatava al minut 38 al transformar Ivan Leon un penal. Amb aquest resultat d'empat s'arribava al descans.

A la represa, Miguel Clavero i Mohamed, posaven el 2 a 4 en el marcador. El Maspujols feia pujar el 3 a 4 i poc abans de la finalització del partit, Yousef feia pujar el definitiu 3 a 5. El partit, no cal dir, va ser molt lluitat i amb molt de caliu per part de l'afició local.

El Cambrils Unió B ha fet un pas més de cara a l'objectiu que s'ha proposat, que és el de pujar de categoria. El proper partit es disputarà aquest proper cap de setmana a l'estadi municipal, davant l'Espluga de Francolí.