El Mediterrani i el Laguna van disputar un derbi local de futbol sala molt intens | Berta Ruiz

Futbol sala                      Divisió d'Honor Catalana                     Grup 3

CFS Mediterrani 2 - CFS Laguna 1

Intens derbi cambrilenc de futbol sala, amb la grada plena i un molt bon ambient, i en el que el Mediterrani va aconseguir emportar-se els tres valuosos punts.
La primera part es va tancar amb un 2 a 0 a favor del Mediterrani, gràcies als gols de Martín amb col·laboració de Gerard i del jugador juvenil Arnau. La segona part va ser més igualada, el Laguna intentava amb tot el coratge acostar-se al marcador i el Mediterrani es limitava a defensar i controlar els temps, esperant tancar el partit. Tot i que els dos equips haurien pogut moure el marcador abans, no va ser així i va ser el Laguna qui va aconseguir escurçar distàncies, a manca de 12 segons del final del partit, a càrrec d'Omar, i que no deixava marge a gaire cosa més. El 2 a 1 va ser el resultat final.

Aquest proper cap de setmana el Mediterrani jugarà a la pista del Roquetes mentre que el Laguna jugarà a casa davant el Reus.