Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis per la Independència reprenen les seves concentracions quinzenals al Port

En aquesta ocasió, també es va comptar amb l'actuació musical del cantautor tarragoní Xavier Marcos qui va interpretar diferents cançons

Per Berta Ruiz

Un moment de l'actuació musical del cantautor tarragoní Xavier Marcos, ahir al migdia
Un moment de l'actuació musical del cantautor tarragoní Xavier Marcos, ahir al migdia | Berta Ruiz

Les Àvies i Avis per la Independència van reprendre, ahir diumenge al migdia, les seves concentracions quinzenals al Port després que s'aturessin durant el període estival. Així es va decidir en la darrera concentració setmanal dels dimecres a la plaça de la Vila. En aquesta concentració dominical davant de les Escales Reials, les Àvies i Avis reunits van mantenir els seus quinze minuts de silenci, tot portant les seves banderes estelades i els seus cartells amb missatges reivindicatius. A més, en aquesta ocasió, també es va comptar amb l'actuació musical del cantautor tarragoní Xavier Marcos qui va interpretar diferents cançons.

Cal recordar que les Àvies i Avis mantindran la concentració setmanal per aquest proper dimecres 12 d'octubre a la plaça de la Vila perquè, tal com van manifestar, "no tenim res a celebrar". Una altra de les activitats previstes per aquest mes és l'assistència a la trobada del col·lectiu Taca d'Oli a Lleida, el proper 24 d'octubre, una jornada que acollirà la presència dels diferents col·lectius d'Àvies i Avis.

 

Comenta aquest article