Informació general

Concentració

Amb la voluntat de no abaixar els braços

Les Àvies i Avis recuperaran les trobades quinzenals al port a partir d'aquest proper diumenge 9 d'octubre, a les 12 h

Per Lluís Rovira i Barenys

Imatge de la concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Imatge de la concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis per la Independència estan disposats a mantenir l'activitat reivindicativa i recuperar, a partir d'aquest proper diumenge 9 d'octubre, les concentracions quinzenals al port. Així en van deixar constància, ahir, a la concentració setmanal dels dimecres a la plaça de la Vila, encara amb una notable presència de visitants atrets, sobretot, per les parades del mercadet ambulant. Aquest diumenge vinent, a les 12 h, hi haurà la primera trobada al port des de principis d'estiu, que és quan es va fer la darrera.

D'altra banda, les Àvies i Avis també van acordar mantenir la concentració del proper dimecres 12 d'octubre, una jornada en la que "no tenim res a celebrar" com va recordar la portaveu del col·lectiu. Una altra de les activitats previstes per aquest mes d'octubre és l'assistència a la trobada del col·lectiu Taca d'Oli a Lleida, el proper dia 24, una jornada que acollirà la presència dels diferents col·lectius d'Àvies i Avis.

Tot seguit, les Àvies i Avis van engegar el repertori de cançons i eslògans amb el cant de l'Estaca com a inici i els Segadors com a cloenda.

Comenta aquest article