Primera ensopegada de la temporada del Cofran 95 CB Cambrils a la pista del CB Alpicat

Els cambrilencs van anar a remolc durant tot el partit davant d'un rival molt experimentat en aquesta categoria

Imatge corresponent al primer partit de lliga disputat la setmana anterior
Imatge corresponent al primer partit de lliga disputat la setmana anterior | Berta Ruiz

Bàsquet - Segona Catalana

CB ALPICAT B 64 – COFRAN 95 CB CAMBRILS 51

Pere Tost (5), Alex Rodríguez (17), Pau Escrivà, Ferran Torres (14), Rubén Molina (2) – Raúl Martínez, Pablo Rodríguez (4), Joan Berenguer (1), Oscar Font, Marc Gené (7), Roger Audi (1).

4 Triples (1 P. Rodríguez, 3 A. Rodríguez). 25/46 Tirs lliures. 31 faltes personals. Eliminats: Berenguer, A. Rodríguez, Molina

Parcials: 17-6 / 18-17 / 14-11 / 15-17

El primer desplaçament fora de casa del Cofran 95 CB Cambrils es va saldar amb la primera derrota de la temporada contra un rival molt experimentat en la categoria. Tot i començar amb la primera cistella, els cambrilencs ja no es tornarien a posar per davant en el marcador en tot el partit. El joc de contacte que imprimien els locals va perjudicar el joc ofensiu dels blaus i el primer període finalitzava amb un clar 17-6. El Cambrils va buscar la reacció i va anar escurçant diferències. En el minut 16, els blaus s'acostaven a sis punts (22-16), però les faltes de concentració en defensa i la poca fluïdesa en atac van propiciar que el CB Alpicat B tornés a marxar en el marcador i s'arribés al descans amb un resultat de 35 a 23.

A l’inici del tercer període semblava que podria haver una altra reacció, però el constant joc dur en defensa que feien els locals, perjudicava molt la concentració dels cambrilencs, que no trobaven la manera d’enganxar-se al partit. D'aquesta manera s'arribava al final del tercer quart amb un ampli 49 a 34. En el darrer període, els locals van controlar el partit en tot moment i van aconseguir que els cambrilencs només fessin dues cistelles de punt, mentre que tots els altres punts van ser des de la línia de tir lliure. L'Alpicat va acabar amb 35 faltes assenyalades i el Cambrils amb 31. Els locals van poder mantenir la renda fins al final i endur-se el triomf per 64 a 51.

A part de la derrota, la mala notícia va ser la lesió de Raúl Martínez que, en una jugada fortuïta a l’inici del segon quart, va fer un mal gest al genoll esquerre i ja no va poder jugar més.

El següent partit també serà com a visitant, el proper dissabte a la pista del CB Valls B, a les 16 hores.