Esports

Futbol sala

El Laguna cau golejat a casa contra el Vinyols en la seva estrena a la lliga

Els cambrilencs van arribar en moltes ocasions però no van estar encertats en la definició de cara a porteria

Per Redacció

El Laguna va caure derrotat pel Vinyols en el partit que va disputar aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports
El Laguna va caure derrotat pel Vinyols en el partit que va disputar aquest passat dissabte al Palau Municipal d'Esports | Lluís Rovira i Barenys

Lliga Divisió d'Honor Catalana Futbol Sala (grup 3)

Laguna CFS 0 - FS Vinyols 5

Mal inici de lliga per al Laguna en la seva tornada a la competició. En aquesta primera jornada de lliga, els cambrilencs rebien la visita del Vinyols i es va veure un partit molt intens per part d'ambdós equips, tot i que la falta de rodatge del Laguna –amb un equip molt nou– els va passar factura. Als 8 minuts de començar, primer gerro d'aigua freda per als locals amb un gol en pròpia porteria de Miguel Torrente. Amb aquesta mínima diferència es va arribar al descans.

Ja en la represa, el Laguna va sortir a arriscar per tal de capgirar el marcador. Els cambrilencs van arribar en moltes ocasions però no van estar encertats en la definició de cara a porteria. El Vinyols, per contra, va tenir una gran efectivitat ofensiva. En el minut 30 anotaven el segon, en el 33 feien el tercer; tres minuts després marcaven el 0 a 4 i, a un minut del final, arrodonien la golejada amb el cinquè. Malgrat la contundència del marcador, el partit va resultar molt més igualtat del que reflecteix el resultat.

El proper dissabte 8 d'octubre, a les 18 hores, es viurà el primer derbi cambrilenc de futbol sala de la temporada ja que s'enfrontaran el Laguna i el Mediterrani, al Palau Municipal d'Esports.

 

Comenta aquest article