Esports

Futbol

El Cambrils Unió s'endú els tres punts del camp de l'Ascó en la seva estrena de la temporada

Victòria del Cambrils Unió en el partit de la seva estrena a la Primera Catalana

Per Ferran Tuset

Imatge de l'equip del Cambrils Unió que va debutar a la Primera Catalana
Imatge de l'equip del Cambrils Unió que va debutar a la Primera Catalana | Ferran Tuset

Futbol                  Primera Catalana               Grup 3

Ascó 0 - Cambrils Unió 1

Alineació: Álex Ruiz, Cholo (Agüero m. 70), Pol Fernández, Roger Cunyat, Aleix Llobet, Menacho, Adri Morales (Ikaro m. 55), Pau Prados (Ivan Martínez m.68), Marigot, Miki (Rubio m.55) i Ramon Lladó (Camilo m.75).

Gol: 0-1 m. 6 Ramon Lladó

Targetes: grogues a Cholo, Ramon Lladó, Pol Fernández i Marigot.

Finalment, aquest passat dissabte començava el campionat de lliga a la Primera Catalana. El Cambrils Unió s'estrenava com a equip acabat de pujar de la Segona Catalana i ho feia al camp de l'Ascó, equip que havia descendit de la Tercera Divisió també aquesta darrera temporada. I no podia començar millor pel Cambrils, ja que aconseguia la victòria que li permet situar-se al sisè lloc de la classificació en el seu grup, però amb els mateixos punts que el primer.
L'únic gol del partit va ser força matiner i ben treballat per part del Cambrils; a la zona defensiva Pol Fernández es va fer amb la pilota, la va passar a Marigot que va fer una passada llarga a Miki que la va avançar a Ramon Lladó. Aquest es va internar a l'àrea de l'Ascó i va fer un xut ras entre pal dret i porter que es va convertir en gol, tot i que el porter de l'Ascó va arribar a tocar la pilota abans d'entrar a la porteria.

L'Ascó, amb un equip molt jove, va practicar un joc lent i previsible en el primer temps. El Cambrils Unió va caure en aquesta dinàmica tot i que va crear algunes ocasions, sense acabar-les, mentre que a l'equip de casa li costava arribar a la porteria del Cambrils. La intensitat en el segon temps encara va ser més baixa, però el Cambrils va pecar de jugar massa endarrerit, la qual cosa va donar ales a l'Ascó, que va disposar de dues clares ocasions, als minuts 75 i 83, i que va salvar amb dues excel·lents intervencions el porter cambrilenc Álex Ruiz.

Aquest proper dissabte el Cambrils Unió s'estrena a casa davant el Vilanova i la Geltrú.

Un moment del partit entre el Cambrils Unió i l'Ascó (foto: Ferran Tuset)

 

Comenta aquest article