Esports

S'escurça el camp de futbol municipal abans de l'inici de les obres del futur viaducte

Per Lluís Rovira i BarenysAhir al matí es retirava la gespa artificial de la part sud del camp de futbol
Ahir al matí van començar les obres per escurçar el camp de futbol municipal. Aquest escurçament ve motivat per l'imminent afectació d'aquesta zona per la construcció del viaducte que forma part del nou traçat ferroviari.

Ahir, primer que tot, els operaris van desmuntar els banderins de córner i la porteria i, a continuació, van tallar la gespa en franges a la part sud i la van deixar enrotllada en un dels costats del camp. A continuació s'haurà de fer el desviament de serveis i l'avançament de la porteria amb la rectificació de les ratlles que delimiten el terreny de joc. Les obres han de durar un mes de manera que el proper mes d'agost, quan la majoria d'equips comencen els entrenaments, el camp ja estigui en condicions.

El terreny de joc s'escurça 10 metres i quedarà en uns 90 metres de llargada, la qual cosa fa que sigui reglamentari per a la pràctica del futbol de competició. L'empresa constructora del viaducte és qui s'encarregarà de col·locar les mesures de protecció de les obres.

Els dos nous camps de futbol

Al mateix temps, està previst que aquesta propera setmana comencin les obres dels dos nous camps de gespa artificial que s'han de construir a la part superior del parc del Pinaret. Tal com va manifestar el regidor d'Esports en funcions, Jordi Savall, a Revista Cambrils Diari Digital, "de fet les obres ja han començat ja que els terrenys ja estan desbrossats. La construcció d'aquests dos camps està previst que duri uns cinc mesos. De totes maneres hem parlat amb l'empresa constructora i ens han dit que miraran de fer-ne un ràpidament de manera que el mes de setembre pogués està enllestit i l'altre, es retardaria un parell de mesos més del termini establert. Tot això depèn dels problemes que es trobin ja que al subsòl es trobaran molta runa de l'antic abocador i hauran de rebaixar un metre i posar una capa d'aïllament".

La gespa artificial d'aquests dos nous camps serà de la darrera generació. D'altra banda, aquesta primera fase només contempla la construcció dels camps. Els vestidors s'hauran de construir en una segona fase. Mentrestant s'instal·laran uns mòduls prefabricats com a vestidors.

Comenta aquest article