Societat

Trobada

El Rotary Club Cambrils rep la visita d'una delegació del Club Rotary de Boothbay Harbor de l'estat nord-americà de Maine

Durant la seva visita, la delegació nord-americana va poder visitar diferents indrets de Catalunya i també es va organitzar un sopar de germanor

Per Redacció

Foto de família a la recepció institucional que es va fer a la sala de plens de l'Ajuntament
Foto de família a la recepció institucional que es va fer a la sala de plens de l'Ajuntament | Cedida

El Rotary Club Cambrils va rebre la visita, la setmana passada, d'una delegació del Club Rotary de Boothbay Harbor de l'estat de Maine dels Estats Units. La visita –coordinada pel president del Club Rotary de Reus, Marcus Packard– va consistir en un conjunt d'activitats i visites per diferents punts de Catalunya, acompanyats de membres dels clubs de Cambrils i de Reus. Entre d'altres, la delegació nord-americana va poder visitar Montserrat, el barri Gòtic de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, així com d'altres racons de les nostres comarques més properes.

El 22 de setembre, es va dur a terme una recepció institucional a la sala de plens a càrrec de l'alcalde de Cambrils, Oliver Klein, on se'ls va donar la benvinguda oficial. L'endemà 23 de setembre, la jornada de visites es va cloure amb un sopar de germanor a la seu del Club Rotary Cambrils, al restaurant Miramar. En aquesta ocasió es va comptar amb la visita del president del Club Rotary de Comminges, Hervé Lyaute, que va ser convidat presidenta del Club Rotary Cambrils, Aurora Fornos. També hi va ser present l'actual Governadora de Districte, Ingrid Steinhoff. Durant la vetllada es va comptar amb la participació de Sofia Lara, una jove estudiant de Reus, que va ser avalada pel club cambrilenc per participar al Rotary Summer Camp 2022 amb un viatge a Turquia. En aquesta trobada, la reusenca va poder explicar la seva experiència d'haver conegut i conviscut amb d'altres joves d'arreu del món.

Dins d'aquest acte també es va fer l'habitual intercanvi de banderins entre els presidents del Club Rotary Cambrils, el Club Comminges i el Club Rotary de Boothbay Harbor.

Imatge de l'intercanvi de banderins entre els tres clubs (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article