Informació general

Pluges

Es registren poc més de 50 l/m2 en el darrer episodi de pluges d'aquest darrer cap de setmana

L'aiguat del passat divendres va ser intens però lluny dels registres de la ciutat de Tarragona i poblacions del voltant

Per Redacció

Pi tombat a la plaça de la Palmera. a Vilafortuny, fruit de les pluges de meitats del mes de setembre
Pi tombat a la plaça de la Palmera. a Vilafortuny, fruit de les pluges de meitats del mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

L'episodi de pluges d'aquest darrer cap de setmana, sobretot el que va tenir lloc el divendres a la tarda i el dissabte a la matinada, van deixar un total de 51, 8 l/m2, segons dades recollides per l'estació meteorològica de la Casa Sant Josep. L'aiguat més important es va produir el divendres a la tarda, dia en el que es van enregistrar 41 l/m2. Tot i això, la precipitació que va caure a la nostra població va ser molt menys intensa que la que va caure a Tarragona i a diferents pobles del Tarragonès, on va provocar importants inundacions i desperfectes. Tot i això, l'aiguat va fer que s'hagués de tallar la circulació a l'avinguda de la Diputació en el tram comprès entre el camí del Corralet i la benzinera. L'avinguda de Vilafortuny es va haver de tallar, en aquest cas per inundació del pont de l'antiga via fèrria i cal assenyalar que un vehicle hi va quedar atrapat. També es va haver de tallar el camí de Vilafortuny al seu pas per la riera de Maspujols així com el camí de Mas d'en Bosch cap a Vila-seca.

D'altra banda, la zona de la Rambla de Jaume I que es troba en obres va quedar plena d'aigua degut a que encara no hi ha la nova pavimentació.

Pi tombat davant el castell de Vilafortuny

En l'aiguat que es va produir el passat 14 de setembre, en que es va arribar a recollir 33,2 l/m2 en poca estona, es va produir una incidència destacada amb la caiguda d'un gran pi que hi ha a la zona verda de la plaça de la Palmera, just davant l'entrada del castell de Vilafortuny. El pi encara roman tombat a l'espera que des de l'Ajuntament se'n faci la retirada, cosa que es farà en els propers dies, tal com han informat fonts municipals a revistacambrils.cat.

Comenta aquest article