Futbol

El FC Cambrils s'estrena amb derrota en el seu debut a la Quarta Catalana

Els cambrilencs, que van començar el partit dominant el joc, van quedar força debilitats amb l'expulsió del porter i amb les lesions de dos dels seus jugadors

Equip titular del FC Cambrils que va jugar al camp de L'Espluga de Francolí
Equip titular del FC Cambrils que va jugar al camp de L'Espluga de Francolí | Redacció

Futbol               Quarta Catalana                  Grup 23

UE L'Espluga de Francolí 5 - FC Cambrils 3

Primer partit de lliga del recuperat FC Cambrils que s'estrenava al camp de l'Espluga de Francolí. El domini del joc va ser del FC Cambrils fins el minut 25, en el que l'equip rival va marcar el seu primer gol en una contra. Posteriorment, al minut 29, va arribar la expulsió del porter amb vermella directe i amb la senyalització d'un penal contra l'equip cambrilenc. L'Espluga de Francolí va transformar el penal i va fer pujar el 2 a 0 en el marcador. Aquesta jugada va condicionar el partit ja que l'equip cambrilenc no disposava d'un segon porter. A més, s'hi van sumar les lesions dels jugadors Marc Miquel i Joan Ferraté. Amb tot això, l'quip va quedar força debilitat i la primera part es va tancar amb el resultat de 3 a 0.
La segona part va començar amb domini cambrilenc i amb el primer gol del FC Cambrils que va arribar amb la transformació d'un penal a càrrec de Rebull. En els darrers 10 minuts de partit hi va haver quatre gols, dos per cada equip. L'Espluga posava el 5 a 1 en el minut 82 i el FC cambrils escurçava diferències en els darrers minuts de partit amb gols de Rebull i de Diallo.

Aquest proper dissabte el FC Cambrils s'estrena a casa i ho farà davant el Vila-seca B.