Esports

Cursa

Es disputa una cursa i caminada solidària en favor de l'Associació de Familiars Alzheimer Costa Daurada (Conté galeria fotogràfica)

Per un costat, prop d'una cinquantena de corredors van prendre part en la cursa, mentre que unes quaranta persones van realitzar el trajecte caminant

Per Berta Ruiz

Moment de la sortida de la cursa, ahir al matí, des de la platja del Regueral
Moment de la sortida de la cursa, ahir al matí, des de la platja del Regueral | Berta Ruiz

Ahir al matí es va disputar una cursa i caminada solidària de 5 quilòmetres en favor de l'Associació de Familiars Alzheimer Costa Daurada. Aquesta va ser organitzada per aquesta entitat juntament amb el suport de l'Ajuntament de Cambrils, el Club Montepenarubia Costa Daurada i Athletic Events. Per un costat, prop d'una cinquantena de corredors van prendre part en la cursa, mentre que unes quaranta persones van realitzar el trajecte caminant. El punt de sortida va ser des del passeig de la platja del Regueral en direcció a Llevant. De fet, el trajecte es va haver de modificar lleugerament perquè en alguns punts hi havia força aigua acumulada.

Tots els diners recaptats es destinaran a finançar el projecte d’ampliació del centre de dia Les Orenetes per poder donar servei a més persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa. També es va comptar amb la col·laboració de l’Esclat, el Rotary Club Cambrils, Comaigua, Duc i la Fundació La Caixa. Aquesta acció va ser l’última activitat programada amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer per recaptar fons per millorar la vida de les persones afectades i les seves famílies, alhora que es dona visibilitat a la malaltia per aconseguir un diagnòstic precoç i poder començar el tractament com més aviat millor.  

Les classificacions

Pel que fa a les classificacions, els tres primers classificats masculins van ser: Álvaro Baceiredo Ramos de l'Athletic Track Tarragona, Cristian Català Blay del Finques Prats Runners i Marc Bové Ballesté del Rotary Salou. El triomf en dones va ser per a Paula Hritiuc del FC Barcelona, seguida d'Alicia Bergadà Tortajada de l'Athletic Track Tarragona, Gala Gómez Merino de l'Athletic Track Tarragona i la cambrilenca Montse Rovira Soto del Club Montepenarubia Costa Daurada –primera classificada local–.

Comenta aquest article

Galeries relacionades