Esports

Atletisme

L'Ajuntament fa un reconeixement al Club Atletisme Cambrils pels èxits aconseguits aquesta darrera temporada

L'alcalde i la regidora d'Esports van lliurar diplomes a 39 atletes que han guanyat medalles en els diferents campionats

Per Redacció

L'alcalde i la regidora d'Esports amb els atletes del Club Atletisme Cambrils
L'alcalde i la regidora d'Esports amb els atletes del Club Atletisme Cambrils | Cedida

L'alcalde, Oliver Klein, i la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos, van rebre aquest passat dijous, 22 de setembre, un total de 39 atletes del Club Atletisme Cambrils que aquesta temporada han aconseguit medalles en campionats d'Europa, d'Espanya, de Catalunya i Territorials.  

La recepció, que va tenir lloc a la Sala de Plens, es va iniciar amb els parlaments de l'alcalde, la regidora i el president del club, Pere Ferrando. Posteriorment, es va portar a terme el lliurament de diplomes i per acabar es van fer les fotos de record de l'homenatge. Els nois i noies van celebrar els bons resultats acompanyats per les seves famílies i amistats.  

L'acte va ser un reconeixement públic per celebrar els èxits esportius de la temporada 2021-2022 però també un homenatge a la llarga trajectòria del club, que va néixer el 1979 i compta amb un nombrós grup d'atletes que destaquen a nivell català i en alguns casos també a nivell estatal.  

Comenta aquest article