Informació general

Concentració

Les Àvies i Avis per la Independència fan una crida a seguir amb les mobilitzacions

La setmana vinent es decidirà si es reprenen les mobilitzacions al port

Per Lluís Rovira i Barenys

Concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila
Concentració de les Àvies i Avis, ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

La plaça de la Vila va acollir, ahir, una nova concentració del col·lectiu de les Àvies i Avis per la Independència que va aplegar una trentena de persones. Una setmana més, els cants i les consignes de la concentració van ser seguits per molts visitants que encara s'apleguen els dimecres al voltant del Barri Antic en motiu de la celebració del mercadet ambulant.

A l'inici de la concentració, la portaveu va destacar, un cop més, la importància de perseverar i de continuar amb les mobilitzacions al carrer. Va recordar l'èxit de la manifestació de la Diada i va recordar que de cara a l'1 d'Octubre hi haurà noves mobilitzacions. D'altra banda i en clau local, la portaveu va posar en qüestió el fet de reprendre les concentracions al port, amb periodicitat quinzenal, a partir del proper mes d'octubre. Aquesta mesura serà votada la propera setmana, en la concentració del dimecres vinent.

Tot seguit, es va iniciar la tongada de cançons i crida d'eslògans amb l'Estaca com a punt de partida i el cant dels Segadors, com a cloenda.

Comenta aquest article