Cultura

Música

La Coral Verge del Camí reprèn els assajos amb dues jornades de portes obertes

Les dues jornades de portes obertes seran els propers divendres 23 i 30 de setembre a les 21.30h a la Cripta de l'Ermita

Per Redacció

Imatge del concert de Nadal de la Coral Verge del Camí de l'any passat
Imatge del concert de Nadal de la Coral Verge del Camí de l'any passat | Andreu Dalmau

La Coral Verge del Camí reprèn els assajos amb dues jornades de portes obertes. Serà els propers divendres 23 i 30 de setembre, a les 21.30 h, a la Cripta de l'Ermita. Es tracta d’una activitat dirigida a totes aquelles persones que vulguin participar en un assaig obert o que estiguin interessades en formar part de la Coral Verge del Camí.

Després del projecte participatiu "Cambrils Batega" amb el Concert Rock & Cor que va tenir lloc als Jardins del Parc Samà el dia 10 de juliol –conjuntament amb els Cors de l’Escola Municipal de Música de Cambrils i cantaires a títol individual–, i després dels compromisos a la Festa Major de la Mare de Déu del Camí i Diada Nacional de Catalunya, la Coral torna als assajos ordinaris aquest proper divendres i, per tant, és un excel·lent moment per afegir-se a aquesta activitat musical.

Incorporar nous cantaires

La proposta de les jornades obertes a finals de setembre permetrà introduir cantaires que puguin incorporar-se al repertori del tradicional Concert de Nadal que tindrà lloc el 18 de desembre a l’Ermita de la Mare de Déu del Camí. Aquesta activitat d’assajos oberts, ja s’havia fet en altres ocasions i sempre s’ha aconseguit animar alguna persona a formar part de l’entitat.

Habitualment, la Coral Verge del Camí assaja els divendres des de les 21.30 h fins a la mitjanit a la Cripta de l’Ermita. A més del cant coral en tots els seus vessants, la Coral treballa la tècnica vocal, la percussió corporal i l’expressió rítmica com a part de la preparació musical. Actualment la Coral està dirigida pel director i compositor eslovac Robert Faltus.

Comenta aquest article