Esports

Handbol

El CH Cambrils presenta els seus equips en el marc del Memorial Vicens Andreu

El CH Cambrils va recuperar el torneig després de l'aturada dels dos darrers anys a causa de la pandèmia

Per Redacció

Jugadors i jugadores dels equips del CH Cambrils, aquest passat dissabte
Jugadors i jugadores dels equips del CH Cambrils, aquest passat dissabte | Lluís Rovira i Barenys
El Club Handbol Cambrils va recuperar després d'aquests dos darrers anys de pandèmia, el torneig de pretemporada Memorial Vicens Andreu, en record del fundador del club. Aquesta jornada, que es va celebrar el passat dissabte 17 de setembre, serveix, a més, per presentar els equips del club a les mares, pares i aficionats en general.
Els equips de mini handbol benjamí i aleví van jugar partits al llarg del matí amb l'equip convidat, l' A.H La Canonja. Més tard, l'infantil va jugar el seu partit també contra La Canonja. A la tarda s'iniciaven, a les 16h, els patits dels veterans del Cambrils i de la Canonja, que va servir per reviure duels interessants i per recordar vells temps.
Finalment per tancar el torneig es va jugar un triangular sènior en el que hi van prendre part els amfitrions, el CH Cambrils, a més del Balonmano Vinaròs i l'handbol Ribes. Aquest darrer equip és qui, finalment, es va emportar el torneig.

El CH Cambrils disposa de cinc equips, aquesta temporada

El C.H Cambrils disposa, enguany, d'un total de cinc equips; un equip benjamí, dos equips alevins, un infantil i el primer equip que jugarà a la Segona Catalana.
Aquest proper cap de setmana l'equip sènior debuta al camp del Ribes a les 19.30h i l'infantil jugarà també el dissabte a les 12.30 h, contra La Canonja.
Equip benjamí del CH Cambrils (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Jugadors i jugadores dels dos equips alevins del CH Cambrils (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Equip infantil del CH Cambrils (Foto: Lluís Rovira i Barenys)
Equip sènior del CH Cambrils (Foto: Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article