Esports

Futbol

El Cambrils Unió s'endú el torneig triangular Manolo Año, d'Amposta

Es va imposar a la tanda de penals al Reddis i a l'Amposta

Per Ferran Tuset

El Cambrils Unió amb el trofeu aconseguit a Amposta
El Cambrils Unió amb el trofeu aconseguit a Amposta | Cedida

Futbol                    II edició del Torneig Manolo Año  (fisio de l'Amposta)         Triangular entre el Cambrils, el Reddis i l'Amposta

 

Jugadors del Cambrils Unió participants al torneig: Álex Ruiz, Cholo, Pol Fernández, Roger Cunyat, Aleix Llobet, Mencho, Pau Prados, Rubio, Miki, Ikaro. Adri Morales, Agüero, Edgar, Ramon Lladó, Marigot, Camilo i els juvenils: Abdel, Rome i Moreso.

Equips participants: Cambrils Unió i Reddis de Primera Catalana i Amposta de Tercera Catalana. Es van jugar 3 partits de 45 minuts.

1er. partit: Reddis 0 - Cambrils Unió 0

Domini altern en els 45 minuts de joc disputats. El porter del Reddis va fer dues bones intervencions i l'empat es va mantenir al finalitzar el temps de joc. El Cambrils va guanyar a la tanda de penals, amb un resultat de 3 a 2. Pel Cambrils Unió van marcar: Aleix Llobet, Ikaro i Marigot i pel Reddis van fallar Álex Fernandez i Uri Benito amb aturades del porter cambrilenc Álex Ruiz.

2on partit: Reddis 0 - Amposta 0 

Empat sense gols entre el Reddis i l'Amposta. Els reusencs es van imposar a la tanda de penals.

3er. Partit: Amposta 1 - Cambrils Unió 1

Ell tercer partit també es va decidir a la tanda de penals ja que va cabar amb empat a 1 gol. Als penals, en una tanda de tres, es va imposar el Cambrils Unió. Van marcar Ikaro i el juvenil Moreso mentre que Ivan Martínez el va tirar fora. Per part de l'Amposta. Edgar va aturar el primer penal i el segon va anar fora. En aquest partit el Cambrils Unió s'havia avançat de penal i, posteriorment, l'Amposta va aprofitar una deficient cessió d'Agüero a Edgar per empatar.

El Cambrils Unió va ser el guanyador del torneig i es va endur la copa.

Marc Benito, trencament de menisc i baixa per tres mesos

El míster del Cambrils Unió, Jesús Benito, comentava que el partit contra el Reddis va ser un partit del que en va extreure moltes coses positives, "no ens van xutar ni un sol cop a porteria. L'equip comença a creure en ell mateix i ha agafat confiança en el nou sistema de joc que volem practicar aquest any. Les ocasions més clares les vam tenir nosaltres". Benito insisitia en que "volem un equip molt junt per a defensar i quan tinguem la pilota hem de ser valents. de moment ho estem fent bé".

Pel que fa al partit davant l'Amposta, Benito explicava que va ser de domini total del Cambrils Unió, "si haguessin tingut més encert Joel, Miki, Ikaro, el resultat hagués estat de 0 a 3 o de 0 a 4. Les sensacions van ser molt positives"

D'altra banda, el míster va comentar la baixa del seu fill Marc Benito, amb trancament del menisc dret, una lesió que es va fer en el partit contra el Roda. Marc Benito haurà de passar pel quiròfan i es preveu que estigui un mínim de tres mesos de baixa. Pel míster, "és una baixa important ja que havia agafat plena confiança després de recuperar-se de la lesió que havia patit al genoll esquerra i que també el va apartar uns mesos dels terrenys de joc.

Miki, capità del Cambrils Unió, amb la copa i al costat de Manolo Año (foto:cedida)

 

Comenta aquest article