Societat

Solidaritat

Solidaritat i perruqueria es donen cita al port en una nova edició de Deixa't prendre el pèl (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Els diners recaptats enguany es destinaran al projecte Realitat Millorada per fer possible la construcció de la nova àrea d'oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona

Per Lluís Rovira i Barenys

Una gernació es va aplegar a la zona d'activitats de Deixa't prendre el pèl, ahir al matí
Una gernació es va aplegar a la zona d'activitats de Deixa't prendre el pèl, ahir al matí | Lluís Rovira i Barenys

La zona central del passeig litoral del port es va convertir en un gran saló de perruqueria en el que era la sisena edició de la iniciativa solidària Deixa't prendre el pèl, que enguany destinarà els diners recaptats al projecte Realitat Millorada per fer possible la construcció de la nova àrea d'oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. El públic no va fallar a la cita i tant la zona de perruqueria i massatges com les activitats complementàries es van omplir en un matí amb una climatologia benèvola, amb una capa de núvols que protegien de l'exposició al sol.

En l'edició d'enguany hi han pres part més de 50 professionals de la barberia, la perruqueria i l'estètica També hi va haver servei de perruqueria canina. El club Rem Cambrils va col·laborar tot fent passejades en barca i Tiburon Crossfit oferia tastets de classes de crossfit i servei de massatges. L'espai el completaven diferents paradetes de venda de material solidari, un photocall i una zona gastronòmica en la que també hi va col·laborar la Confraria de Pescadors amb l'elaboració de fideus rossos. A més, des de l'escenari es van oferir actuacions i música en directe així com l'actuació dels Nyanyos acompanyats pels timbalers de la Farnaca. Les participants a la Cambrils Fancy Women Bike Ride també van mostrar la seva solidaritat amb aquesta iniciativa.

Transformar una àrea de l’hospital de la Vall d’Hebrón en un entorn més accessible

Els diners recaptats en l'edició d'enguany faran cap a la Fundació A. Bosch que juntament amb Aladina i Small s’han unit per recaptar fons i poder transformar una àrea de l’hospital de la Vall d’Hebrón en un entorn més adequat i accessible durant el temps que els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies hagin d’estar hospitalitzats. La inversió total d’aquest projecte és de 6.172.432,40 euros i en l’actualitat es porten recaptats 5.400.000 euros.

Amb la compra dels tiquets dels serveis del Deixa’t prendre el pèl, es regalaven unes ulleres de realitat millorada que es podien recollir, ahir, al punt d’informació. Tal com s'havia explicat el dia de la presentació, el disseny de les ulleres ha anat a càrrec d'infants ingressats al centre hospitalari.

 

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades