Esports

El cambrilenc Toni Calderon participa en la segona prova de la Copa del Món de Curses de Muntanya, a Itàlia

Per RedaccióToni Calderon en una imatge d'arxiu
Aquest passat cap de setmana el cambrilenc Toni Calderon va participar en la segona prova del circuit Buff Skyrunners World Series de la Copa del Món de Curses de Muntanya.
 
La prova es va disputar en la petita població italiana, Corteno Golgi, en els Alps Italians, la cursa consistia en cobrir la distància d'una marató de muntanya, un total de 42 quilòmetres, amb un desnivell de més de 3000m.

La sortida va ser a les 7:30h del matí del diumenge per tal de recórrer un recorregut dur i exigent i a la vegada molt tècnic on hi havien trams equipats amb cadenes i cordes fixes, degut a la dificultat de l'arriscat i perillós descens que ens vam trobar després d'haver pujat el punt més alt de cursa, el  Pic del Séllero de 2744m.

Posteriorment la cursa, va ser totalment un "trencacames" constant on era bastant difícil mantenir un ritme bo de cursa ja que el terreny ho dificultava bastant, i a partir del pic Piz Tri de 2308m va començar el descens de deu quilòmetres fins la població de Santicolo on es trobava situada l'arribada.  
 
Finalment, Toni Calderon, va cobrir la distància amb un temps de 5h 15' arribant en la 33ena posició d'un total de 300 corredors que van prendre la sortida. El cambrilenc es mostrava força content tot i la poca preparació que portava per la lesió, i pel exigent i tècnic recorregut. La propera i tercera prova del circuit tindrà lloc a Andorra el proper 22 de juliol.

Comenta aquest article