Esports

Domingo Capafons Vidal és el nou president del FC Cambrils

Per Ferran Tuset



Mingo Capafons i Joan Pijoan, ahir a la nit, a l'assemblea del FC Cambrils
El FC Cambrils va celebrar ahir a la nit, la tercera assemblea per tal de nomenar nou president del club. La d'ahir va ser la més nombrosa de totes, ja que va comptar amb l'assistència de 10 membres de la junta directiva i 7 socis, i en la qual Domingo Capafons Vidal va presentar la seva candidatura.

En primer lloc va prendre la paraula Joan Pijoan, en el seu darrer acte com a president del FC Cambrils, i va presentar com a única candidatura la de Mingo Capafons, la qual va ser acceptada per unanimitat.

El nou president del FC Cambrils –Mingo Capafons– és una persona molt experimentada dins del món del futbol, ja que va jugar fins als 34 anys, i durant les darreres nou temporades ha estat delegat i secretari tècnic del club. Segons va explicar, el proper divendres 6 de juliol es reunirà amb la nova junta directiva del club, deixant les portes obertes a qualsevol persona que hi vulgui col·laborar, i "posarà fil a l’agulla" per dur a terme la renovació corresponent dels jugadors, així com les noves incorporacions.

Franc Artiga, nou entrenador del FC Cambrils

Mingo Capafons també va voler donar les gràcies a Joan Linares, l'entrenador que ha aconseguit que el Cambrils es mantingués a la categoria Preferent al final d'aquesta temporada. Tot i això, Capafons "volia canviar la mentalitat" i d'aquesta manera, va anunciar que l'entrenador per a la propera temporada serà Franc Artiga, amb l’ajuda de Gerard Castellví –com a segon entrenador–, ambdós exjugadors del FC Cambrils. Aquesta darrera temporada, Artiga ha estat l'entrenador del juvenil del Nàstic.

Finalment, va explicar que les aspiracions seran les de consolidar i mantenir la categoria Preferent, apostant per la gent jove i amb la inclusió d’alguns veterans.

Comenta aquest article