Esports

Handbol

El Club Handbol Cambrils recuperarà el torneig Memorial Vicens Andreu aquest proper dissabte

Durant tot el dia s'aniran succeint els partits del torneig en les diferents categories, mentre que a les 18 hores desfilaran tots els equips en la seva presentació

Per Redacció

Imatge de la presentació dels equips del CH Cambrils, el setembre de 2019
Imatge de la presentació dels equips del CH Cambrils, el setembre de 2019 | Berta Ruiz
El Club Handbol Cambrils tornarà a organitzar, aquest proper dissabte 17 de setembre, el seu torneig Memorial Vicens Andreu en memòria de qui va ser fundador del club. Després de dos anys d'aturada per la pandèmia de la covid-19, els equips del club disputaran aquesta jornada esportiva i es presentaran davant de la seva afició.
 
La diada d'handbol començarà al matí. Des de les 9.30 i fins les 11 hores hi haurà partits de mini handbol en les categories benjamí i aleví, amb la participació de l'AH la Canonja. A les 12 hores serà el torn de l'equip infantil del CH Cambrils que també jugarà contra la Canonja. A les 16 hores s'obrirà el torneig de tarda amb un partit de veterans de Cambrils i, finalment, des de les 17.30 fins les 20.30 hores, el primer equip del club jugarà un triangular amb la participació del BM Vinaròs i l'Handbol Ribes. A destacar que, a les 18 hores, tots els equips del club faran la desfilada davant de l'afició i es faran la foto del torneig.
 

Comenta aquest article