Esports

Futbol

El Cambrils Unió guanya al Roda de Barà en un nou partit de pretemporada

Victòria del Cambrils Unió en un nou test de preparació per afrontar la temporada 2022-2023 a la Primera Catalana

Per Redacció

Imatge del Cambrils Unió en un partit d'aquest mes de setembre
Imatge del Cambrils Unió en un partit d'aquest mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                  Partit de pretemporada

Roda de Barà 0 - Cambrils Unió 1

Alineació: Edgar, Aleix Llobet, Pol Fernández, Roger Cunyat, Ikaro, Menacho, Pau Prados, Rubio, Miki, Marc Benito i Ramon Lladó (Álex Ruiz, Ivan Martínez, Agüero, Adri Morales, Marigot i Camilo).

Gol: 0-1 m. 71 Ikaro (penal).

Victòria del Cambrils Unió en un nou partit de pretemporada disputat aquest passat diumenge 11 de Setembre al camp del Roda de Barà.

La primera part no va tenir el control de cap dels dos equips però les ocasions més clares van ser per part del Cambrils que va disposar d'unes quatre ocasions, entre elles un travesser de Miki. El Cambrils va estar ben posicionat al camp i sortia a les contres. En aquest període cal destacar que Marc Benito va patir un cop en el genoll que el van operar l'any passat i va haver de ser canviat per precaució. En aquest primer temps, el Roda només va xutar un parell de vegades a la porteria.

A la segona part el Cambrils Unió va agafar més el control de la pilota, l'equip va estar més ben posicionat i va disposar de millors ocasions. Al final, va ser Ikaro que va entrar a l'àrea contrària per la banda dreta, va regatejar el central i va provocar un penal que ell mateix va transformar.

Jesús Benito: "En aquest partit s'ha treballat el que ha de ser enguany, un bloc juntet que treballi junts i aprofitar les ocasions que disposem amb els jugadors ràpids"

Tal com comentava l'entrenador Jesús Benito al final del partit, "en línies generals, l'equip està agafant la mentalitat del que volem aquest any ja que serà un any totalment diferent a l'any passat. L'any passat érem superiors a la resta dels equips i els anàvem a buscar a dalt però enguany hem d'anar més juntets, encaixar pocs gols i buscar-los a dalt al contraatac ja que tenim jugadors molt ràpids. És molt important defensar tots i mantenir la porteria a zero. En aquest partit s'ha treballat el que ha de ser enguany, un bloc juntet que treballi junts i aprofitar les ocasions que disposem amb els jugadors ràpids".

Comenta aquest article