Esports

Tir al plat

Antoni Ruiz Nat aconsegueix la quarta posició al campionat de Catalunya per equips de fossat olímpic

Un cop finalitzades les proves del rànquing català de fossat olímpic del 2022, Antoni Ruiz Nat ha quedat en la segona posició, penjant-se la medalla de plata

Per Redacció

L'equip del cambrilenc Antoni Ruiz Nat, a la dreta de la imatge, en el quart lloc del podi
L'equip del cambrilenc Antoni Ruiz Nat, a la dreta de la imatge, en el quart lloc del podi | Cedida
Aquest passat cap de setmana es va disputar, a Mollet del Vallès, el campionat de Catalunya per equips de fossat olímpic amb la participació de 72 tiradors d'arreu de Catalunya. El tirador cambrilenc Antoni Ruiz Nat hi va competir. El dissabte es va disputar la fase prèvia i el cambrilenc va poder accedir a les semifinals després de disputar un duríssim shoot off per una sola plaça. Un cop a les semifinals, Ruiz Nat va quedar eliminat i no va poder lluitar per les medalles. A destacar la intensa calor i els nombrosos canvis de llum durant la competició.
L'endemà diumenge es van disputar les eliminatòries amb la participació de 18 equips. L'equip del cambrilenc va assolir la quarta posició. Un cop finalitzades les proves del rànquing català de fossat olímpic del 2022, Antoni Ruiz Nat ha quedat en la segona posició, penjant-se la medalla de plata.
 
Ara toca preparar el campionat d'Espanya d'autonomies de fossat universal. Aquesta competició tindrà lloc a Valladolid, la primera setmana d'octubre. Amb aquesta prova es tancarà la temporada.
 
 
 
 

Comenta aquest article