Informació general

Agressió

Un grup de joves denuncia una agressió homòfoba a la sortida del concert de la Diada

A conseqüència d’aquestes agressions una de les noies va resultar amb el dit d’una mà trencat i un altre noi amb ferides a la cara

Per Redacció

Imatge del desplegament policial que es va produir arrel d'aquest incident
Imatge del desplegament policial que es va produir arrel d'aquest incident | Cedida
Un grup de joves cambrilencs va patir una agressió homòfoba a la sortida del concert de la Diada, dissabte a la matinada, segons ha denunciat a les xarxes socials un dels agredits i corroboren altres dels nois i noies presents. Va ser a l'acabar l’actuació al parc Pinaret dels grups Portobello, Gertrudis i The Thyets, al passeig d'Albert, sobre les quatre de la matinada. Segons detalla a twitter un dels nois, van patir una agressió "homòfoba i masclista" quan unes persones "van començar amb crits de 'maricón' cap a un membre del grup, i al demanar-los que paressin es van tornar violents i ens van donar empentes i cops de puny, ens van estirar del cabell i ens van llençar pel terra. Naltros només fèiem que intentar separar-nos, però ens seguien, fixats en fer-nos mal. No va ser fins que va arribar la policia que ens vam poder separar d’ells” .
 
A conseqüència d’aquestes agressions una de les noies va resultar amb el dit d’una mà trencat i un altre noi amb ferides a la cara. El Mossos d’Esquadra han explicat a Revista Cambrils que tenen diligencies obertes per un delicte de lesions lleus a causa d’una baralla. Després de ser atesos a l’Hospital Lleuger els nois van presentar una denuncia a la comissaria de Cambrils. Els Mossos continuen les investigacions, perquè de moment, expliquen, només tenen la versió dels fets d’una de les parts.
 
L’observatori contra l'Homofòbia ja ha condemnat els fets i ha ofert el seu suport a les víctimes i la seva col·laboració per activar els protocols oportuns.

Comenta aquest article