Societat

Passejada

Tot a punt per a la 4a edició de la passejada «Cambrils Fancy Women Bike Ride»

Des de l'organització fan una crida a totes les dones a guarnir les seves bicicletes i vestir d'una forma elegant per a reivindicar la bicicleta com a mitjà de transport

Per Redacció

Sortida de la Fancy Women Bike Ride, en l'edició de l'any passat, des del passeig de les Palmeres
Sortida de la Fancy Women Bike Ride, en l'edició de l'any passat, des del passeig de les Palmeres | Berta Ruiz
Aquest proper diumenge 18 de setembre a les 12 hores del migdia se celebrarà la 4a edició de la Cambrils Fancy Women Bike Ride. Per quart any consecutiu, aquesta original passejada anual de dones en bicicleta es portarà a terme simultàniament a 150 ciutats de 30 països de tot el món, coincidint amb el Dia Mundial Sense Cotxes i la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. A nivell de l'Estat espanyol, Cambrils n'és la pionera. El punt de sortida serà des del passeig de les Palmeres, a l'alçada de les lletres de Cambrils.
 
La Fancy Women Bike Ride està liderada a Cambrils per Laura Moreno. Des de l'organització fan una crida a totes les dones a guarnir les seves bicicletes i vestir d'una forma elegant per a reivindicar la bicicleta com a mitjà de transport ideal per moure's arreu. A més, enguany, la passejada també col·laborarà amb la iniciativa solidària "Deixa't prendre el pèl" que també se celebrarà durant el matí al passeig Marítim. En aquesta ocasió es recaptaran fons per a la nova àrea d'oncologia i hematologia pediàtrica de l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona. Després del passeig, es podrà degustar un vermut cortesia de Vermuts Miró.
 

Comenta aquest article