Esports

Futbol sala

El Palau Municipal d'Esports s'omple en el partit solidari de futbol sala contra l'ELA (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Abans d'iniciar el partit es va comptar amb la presència de Sisco Morell, cambrilenc afectat per aquesta malaltia, i abanderat de molts dels actes solidaris que s'organitzen arreu per difondre l'ELA

Per Berta Ruiz

Fotografia de família dels dos equips amb el cambrilenc Sisco Morell al centre de la imatge
Fotografia de família dels dos equips amb el cambrilenc Sisco Morell al centre de la imatge | Berta Ruiz

El Palau Municipal d'Esports va ser l'escenari, el passat dissabte a la tarda, d'un partit solidari per recaptar fons per a la lluita contra l'ELA que va enfrontar el CFS Mediterrani i el Riudecanyes. El públic va omplir les graderies –amb un donatiu d'entrada de 2 euros– i tota la recaptació serà donada a la Fundació Luzón. També es van dur a terme diferents sortejos de productes amb el mateix objectiu solidari.

Abans d'iniciar el partit es va comptar amb la presència de Sisco Morell, cambrilenc afectat per aquesta malaltia, i abanderat de molts dels actes solidaris que s'organitzen arreu per difondre l'ELA i en pro de la investigació i la recerca sobre la mateixa. Morell va rebre una samarreta commemorativa de mans de l'equip del CFS Mediterrani i va fer la sacada d'honor del partit. A més, tots els jugadors i tècnics d'ambdós equips, juntament amb l'equip arbitral, es van unir en una fotografia de família fent el símbol de l'ELA.

A nivell esportiu, ambdós equips van disputar un partit molt igualat que va acabar amb un empat a 4 gols. Els cambrilencs segueixen en plena pretemporada de cara a encarar amb bon peu l'inici de la lliga 2022-2023 que s'iniciarà el proper 1 d'octubre, a casa contra el Maristes Montserrat de Lleida.

Comenta aquest article

Galeries relacionades