Societat

Recepció

Les dones i xiquetes que duen el nom de Camí són homenatjades amb motiu de la seva onomàstica (CONTÉ GALERIA FOTOGRÀFICA)

Enguany, l'acte va canviar d'ubicació i es va celebrar al pati de la Torre del Llimó en comptes de la sala de plens de l'Ajuntament

Per Berta Ruiz

Foto de família de la recepció institucional, ahir a la tarda, a la Torre del Llimó
Foto de família de la recepció institucional, ahir a la tarda, a la Torre del Llimó | Berta Ruiz

Ahir a la tarda va tenir lloc la recepció a les dones i xiquetes que duen el nom de Camí, la patrona de Cambrils. Un acte tradicional inclòs dins de la programació festiva de la Mare de Déu del Camí. Enguany, l'acte va canviar d'ubicació i es va celebrar al pati de la Torre del Llimó en comptes de la sala de plens de l'Ajuntament. La recepció va ser conduïda pel director de Ràdio Cambrils, Adrià Muñoz, qui va presentar l'acte i va donar la benvinguda a tots els assistents. Segons va manifestar, "aquest acte serveix per reivindicar i posar en valor la tradició d’un nom que és tant cambrilenc i que malgrat les modes i els canvis, gaudeix de bona salut, tal i com ho demostreu les dones i xiquetes que avui rebreu aquest reconeixement". Després d'aquesta introducció, l'alcalde –Oliver Klein– va adreçar unes paraules de felicitació a totes les presents i va recordar que la Festa Major de la Mare de Déu del Camí és una festa de tots els cambrilencs i que ens uneix a l'entorn del santuari de la patrona del municipi.

Tot seguit es van anar cridant les Camí homenatjades a les quals se'ls va lliurar un obsequi confeccionat per l'artista cambrilenca Marta Nolla, acompanyat d'una flor de la Floristeria Abellà. Enguany les homenatjades van ser: Camí Anto Vives, Maria del Camí Blasco Ferré, Camí Bros Llauradó, Maria del Camí Callejas Medina, Camí Colom Pascual, Camí Comelles Batlle –la més petitona de tant sols tres mesos d'edat–, Camí Franch Gené, Camí Gibert Garriga –que va acudir més tard–, Camí Margalef Brull, Camí Martí Badia, Camí Mas Barrabeig, Camí Matas Vidal, Camí Mendoza Mercè, Camí Mingote Amorós, Camí Ortiga Ferré, Maria del Camí Palomares González, Maria del Camí Prats Recasens, Maria del Camí Primé Vidiella, Camí Panicello Castillo, Camí Piñas Fortuny, Camí Pozo Strens, Camí Toda Poyo i Camí Vidal Sedó. Posteriorment s'hi va sumar Camí Fortuny Albí.

Després de la tradicional fotografia de família, juntament amb els regidors del consistori, la festa va seguir amb una actuació musical i un refrigeri elaborat per Cambrils Societas Coqvinaria.

 

Comenta aquest article

Galeries relacionades