Societat

Benestar social

L'Espai Familiar Saltirons celebra la cloenda del Casalet d'Estiu a la platja de la Llosa

Els infants participants i les seves famílies van gaudir d'una festa amb esmorzar i jocs d'aigua el passat 31 d’agost

Per Redacció

Foto de grup de la festa final del Casalet d'Estiu de l'Espai Familiar Saltirons
Foto de grup de la festa final del Casalet d'Estiu de l'Espai Familiar Saltirons | Cedida

L'Espai Familiar Saltirons va posar punt final al seu Casalet d’Estiu el passat 31 d’agost amb una gran festa a la platja de la Llosa. Les famílies van poder gaudir amb els seus infants d’una jornada de jocs d’aigua i un esmorzar per acomiadar-se de dos mesos d’activitats lúdiques.  

L’equip educatiu del projecte ha destacat la implicació de les famílies enguany i ha agraït la seva motivació per fer del casal un espai divertit, de confiança i molt emotiu. Durant aquests dos mesos els infants han participat cada dia de diverses activitats i s’han acomiadat de l’espai molt contents, amb vivències d’un estiu diferent a la motxilla, un diploma personalitzat i una samarreta feta per ells mateixos per recordar l’experiència.  

El casal s’ha desenvolupat en diferents espais verds del municipi, especialment al pati del Centre Cívic Alba, on els jocs d’aigua i la piscina han estat tot un èxit. Enguany els nens i nenes han tingut l’oportunitat de compartir espai amb els petits i grans de l’esplai El Gripau Blau, que els van donar la sorpresa de convidar-los a l’espectacle de final de curs i van poder veure l’obra dels tres porquets en directe. A més, el casal també pogut comptar amb la col·laboració de la Biblioteca de Cambrils amb els seus contes. 

L’Apunt

Un espai d'atenció a les famílies
L’Espai Familiar Saltirons és un servei municipal de la Regidoria de Benestar, Drets Socials i Salut, que s’adreça a les famílies amb infants de 0 a 3 anys no escolaritzats i ofereix orientació, suport i acompanyament en la criança i l’educació.

Comenta aquest article