Societat

Festa Major

El «comando Mariner» reacciona i empapera la Vila amb missatges mariners

En una acció sorpresa, els Mariners van penjar cartells amb frases marineres a la Vila i van "decorar" laTorre del Llimó

Per Lluís Rovira i Barenys

Cartell amb frase marinera col·locat en un dels arbres de la plaça de la Vila, ahir a la tarda
Cartell amb frase marinera col·locat en un dels arbres de la plaça de la Vila, ahir a la tarda | Lluís Rovira i Barenys

El col·lectiu mariner va reaccionar a la col·locació de la pancarta a la Torre del Port que el comando Vileru va perpetrar el passat divendres a la nit. Ahir diumenge, en diferents arbres de la vila van aparèixer uns cartells amb frases marineres acompanyades del logo del sector mariner i signat com a Mariners i Marineres. A banda, la Torre del Llimó també va aparèixer guarnida amb motius mariners. L'acció es va perpetrar la nit anterior i les sàrcies s'havien col·locat entre els arbres del pati de la Torre del Llimó. Els vileros, a l'obrir el recinte el diumenge, les van despenjar i les van recol·locar al frontal de l'escenari on van actuar el grup Els Calots, de manera que l'acte va comptar amb la simbologia dels dos bàndols.

Les frases dels cartells que el comando mariner ha penjat a la Vila són: Si vols manar, compra't una barca, Aneu en surada com els bots, Fot-li cosí, No saps per on navegues, La vista és la que treballa, li deia el surell a la caballa, T'ha agafat amb els pixats al ventre, Has quedat tret, Ja refolla el peix, Fareu salat! i Cada peix fa sa mola. Des d'un costat i l'altra s'ha volgut destacar la cordialitat i el bon ambient entre els Vileros i els Mariners. Ahir mateix, al Vermut Vileru hi va acudir força gent amb la samarreta marinera.

Sàrcia i cartells "mariners" a l'escenari del pati de la Torre del Llimó, ahir al matí (foto:Lluís Rovira i Barenys)

 

Comenta aquest article