Esports

Pesca

El concurs de pesca del Club Nàutic aconsegueix 170,4 kg de captures per al Banc d'Aliments de Reus

La guanyadora del concurs va ser l'embarcació In-Loy, de Pere Baringo, del Club Nàutic Cambrils, amb 27,8 kg

Per Redacció

Un moment del pesatge de les captures del concurs de pesca
Un moment del pesatge de les captures del concurs de pesca | Cedida

Els participants de la competició benèfica impulsada per la secció de pesca del Club Nàutic Cambrils han aconseguit un total de 170,4 kg de captures de peix pel Banc d’Aliments de Reus. Fins a 22 embarcacions amb prop d’una setantena de persones es van sumar al concurs benèfic de pesca celebrat aquest dissabte 3 de setembre. Un cop les embarcacions van arribar a port al voltant de dos quarts de dues del migdia es va procedir al pesatge de les captures. El Banc d’Aliments de les comarques de Tarragona les va recollir per portar-les a les seves instal·lacions de Reus, on van ser emmagatzemades en una càmera refrigerada. Serà a partir d’avui dilluns quan les reparteixin entre els seus usuaris i usuàries.

Donar suport al Banc d'Aliments

El president del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona, Eusebio Alonso, ha destacat que cal que "accions com aquestes serveixin d’exemple per altres institucions per impulsar-ne de similars i que d’aquesta manera i amb molt poc esforç tota la ciutadania ajudi a les persones amb menys recursos". La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils ha impulsat aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu de donar suport i visibilitat al Banc d’Aliments i la seva tasca imprescindible. El president del CNCB, Ramon Vallverdú, ha remarcat que "la col·laboració amb el Banc dels Aliments i el Club és habitual i que la voluntat és que accions específiques com aquesta tinguin continuïtat".

La guanyadora va ser In-Loy, de Pere Baringo, del CNCB, amb 27,8 kg

Vallverdú també ha volgut mostrar el seu agraïment a la secció de pesca del CNCB, liderada per Carlos Rubio, per la seva tasca en la promoció de la pesca i per l’impuls d’aquesta acció solidària. El concurs ha tingut una gran resposta per part dels participants, els quals a excepció d’una embarcació, tots van obtenir captures. La guanyadora va ser In-Loy, de Pere Baringo, del CNCB, amb 27,8 kg. En segona posició quedava Salou Fishing, del CN Salou amb 22 kg i en tercera, Hobby, del Reial Club Nàutic de Tarragona, amb 17,6kg. La peça més gran va ser per Nou Nereo, del Reial Club Nàutic de Tarragona, amb una captura d’un quilo i mig.

Els premis es van entregar després del dinar que es va celebrar al restaurant del CNCB amb tots els participants. També hi va haver sorteig de premis dels diferents patrocinadors.

Diverses imatges del concurs de pesca (fotos: Cedida)

 

Comenta aquest article