Societat

Festa Major

Un animat Vermut Vileru enceta la «programació vilera» de la Festa Major

La Torre del Llimó es va omplir de gom a gom en la recuperació d'aquesta activitat que enguany ha comptat amb l'animació del grup Els Calots, creat per a l'ocasió

Per Lluís Rovira i Barenys

L'espai vileru de la Torre del Llimó es va omplir en el Vermut Vilero
L'espai vileru de la Torre del Llimó es va omplir en el Vermut Vilero | Lluís Rovira i Barenys

La Torre del Llimó, batejat aquests dies com Espai Vileru, es va omplir de gom a gom en la celebració del Vermut Vileru, ahir al matí. L'espai es va habilitar amb taules i cadires i amb un espai central per a poder ballar mentre que la barra de bar es va ubicar sota els porxos de l'edifici. Dalt de l'escenari, el grup Els Calots, creat per a l'ocasió, va oferir un repertori variat i, sobretot, molt engrescador. La gent va poder ballar i compartir l'hora del vermut en aquest primer cap de setmana de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí, en un ambient força distès, que van compartir tant Vileros com Mariners. Aquesta ha estat la tercera edició del Vermut Vileru des que l'any 2018 se'n va fer la primera, amb un format més reduït. A l'edició del 2019 el Vermut Vileru ja va aplegar moltíssima gent i els dos darrers anys per motius de les restriccions de la pandèmia, no s'havia celebrat.

La programació Vilera de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí continua avui al vespre a l'espai vileru de la Torre del Llimó. A les 21 h hi haurà una sessió de cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula "Déu meu, però què t'hem fet?". L'obertura de portes serà a les 20,30 h i hi haurà servei de barra i crispetes. El col·lectiu vilero també anima la gent a que es porti el sopar.

Comenta aquest article