Esports

Atletisme

La 3a Milla Urbana recapta 2.820 euros contra el càncer infantil

El Club Montepenarubia Costa Daurada va organitzar, aquest passat dissabte a la tarda al Molí de la Torre, la 3a Milla Urbana solidària #Pelsvalents

Per Redacció

La xiqueta Bella mostra el xec amb la recaptació obtinguda, un cop acabada la cursa
La xiqueta Bella mostra el xec amb la recaptació obtinguda, un cop acabada la cursa | Cedida

El Club Montepenarubia Costa Daurada va organitzar aquest passat dissabte a la tarda –juntament amb el departament d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils i Athletic Events– la 3a Milla Urbana solidària contra el càncer infantil. Com en les altres edicions, la prova es va disputar pels carrers del Molí de la Torre, amb el punt de sortida situat al carrer d'Artur Martorell. En aquesta ocasió i, malgrat la pluja, s'hi van aplegar prop de 200 persones que van córrer en tres proves diferents: per un costat, es va disputar la cursa infantil que va comptar amb un total de 58 inscrits; la cursa en categoria femenina que va tenir 48 atletes participants i la cursa en l'apartat masculí que va comptar amb 85 corredors. Pel que fa a les distàncies, en l'apartat infantil se'n van establir tres –de 250 metres, de 600 metres i de 1.200 metres–, mentre que per als adults es va recórrer la distància d'una milla: 1.609 metres.

Quant a classificacions, el top 5 femení va ser el següent: en primer lloc, Paula Hritiuc del FC Barcelona, seguida de Victòria Pradilla del Corporepol; Isabel Jiménez Sardà del Club Montepenarubia Costa Daurada en tercer lloc; Montse Rovira Sota del Club Montepenarubia Costa Daurada en quarta posició i Ainara Mugica Culebras de la Escuela Atletismo Yepes en cinquè lloc.

El top 5 masculí va estar encapçalat per Albert Filella Valiente de l'Octowave; seguit de Pablo Vicente Martí de l'Octowave; Alejandro Baceiredo Ramos de l'Athletic Track Tarragona en tercer lloc; Marc Bové Balleté de l'Ortowave i, en cinquena posició Adam Kharaz Chihab del Club Atletisme Vila-seca.

2.820 euros de recaptació solidària

Pel que fa a la recaptació inicial es va arribar a la xifra de 2.676 euros, però amb les inscripcions d'última hora i els donatius in situ, la recaptació final va ser de 2.820 euros –700 euros més que en l'edició de 2021–. La recaptació anirà destinada íntegrament a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, en el marc de la campanya #PelsValents.

A l'entrega dels premis es va comptar amb la presència de la xiqueta Bella, una valenta que va superar una leucèmia i que, enguany, va ser la imatge del cartell. També es va comptar amb la presència dels regidors de l'Ajuntament Enric Daza i Santi Gámez.

 

Comenta aquest article