Informació general

Concentració

Àvies i Avis, «la lluita continua»

En la concentració setmanal d'ahir el col·lectiu de les Àvies i Avis va llegir un missatge per encoratjar la gent a participar a la manifestació de l'11 de Setembre

Per Lluís Rovira i Barenys

Les Àvies i Avis en la concentració d'ahir, a la plaça de la Vila
Les Àvies i Avis en la concentració d'ahir, a la plaça de la Vila | Lluís Rovira i Barenys

"La lluita continua". D'aquesta manera es tancava la intervenció de la portaveu del col·lectiu de les Àvies i Avis per la Independència a l'inici de la concentració setmanal d'ahir, a la plaça de la Vila. La portaveu va llegir un breu comunicat per recordar que hi ha motius importants per anar a la manifestació de l'11 de Setembre, "hem d'omplir els carrers per dues raons, la primera perquè és un gest de força davant els que ens volen morts i enterrats i segon perquè en temps de desànim veure que som molts els que continuem la lluita ens dóna forces per seguir endavant". La portaveu de les Àvies i Avis també assegurava que "aquest 11 de Setembre serà més popular que mai ja que la independència ha deixat de ser l'objectiu real de la majoria dels partits catalans i per tant som naltros, el poble, els que hem de sortir a defensar-la. Per això, per poc que pugueu, no us quedeu a casa."

Després d'aquestes paraules i davant d'un bon nombre de visitants atrets pel mercadet setmanal dels dimecres, es va iniciar l'apartat de càntics amb l'Estaca al que van seguir els crits i eslògans habituals. Finalment, amb el cant dels Segadors es va posar el punt i final a la concentració, la darrera del mes d'agost.

Comenta aquest article