Esports

Futbol sala

El CFS Mediterrani i el Laguna CFS disputaran el derbi cambrilenc de futbol sala, el 8 d'octubre

La competició començarà el primer cap de setmana d'octubre: el Laguna rebrà a casa el Vinyols, mentre que el Mediterrani es desplaçarà a la pista del Maristes Montserrat Lleida

Per Redacció

Imatge d'un derbi local de futbol sala, entre el Laguna i el Mediterrani, disputat el maig de 2019
Imatge d'un derbi local de futbol sala, entre el Laguna i el Mediterrani, disputat el maig de 2019 | Berta Ruiz

Els dos equips de futbol sala cambrilencs coincidiran, aquesta propera temporada, en la mateixa categoria. Ho faran al grup 3 de la Lliga Divisió d'Honor Catalana. El primer cap de setmana de competició serà el del 1 i 2 d'octubre. En aquesta primera jornada, el Laguna CFS debutarà a casa, el dissabte dia 1 a les 17.30 hores, contra el FS Vinyols; mentre que el CFS Mediterrani començarà la lliga, a domicili, a la pista del Maristes Montserrat Lleida. Ja en la segona jornada de lliga arribarà el primer derbi cambrilenc de la temporada entre ambdós equips locals. Serà el dissabte 8 d'octubre, a les 18 hores al Palau Municipal d'Esports. En aquesta ocasió, el Mediterrani jugarà com a local i el Laguna ho farà com a visitant. El partit de la segona volta de la lliga que els tornarà a enfrontar serà en la jornada 15, el 25 de febrer, a les 17.30 hores. En aquesta ocasió, el Laguna exercirà de local i el Mediterrani de visitant.

La resta d'equips que conformen el grup 3 són: el CFS Linyola, La Sentiu, Ponent Futsal Alcarràs, Futsal Valls, Maristes Montserrat Lleida, La Sénia, CFS Roquetes, FS Vinyols, Fraga Futsal, Baró de Maials, Torredembarra i FS Solsona. La competició començarà el primer cap de setmana d'octubre i s'allargarà fins el cap de setmana del 20 i 21 de maig de 2023, amb la disputa d'un total de 26 jornades.

Comenta aquest article