Esports

Rem

L'Escola de Rem de Vent d'Estrop reprèn, aquest estiu, les estades a Castro Urdiales

Els joves de l’Escola de Rem han passat quatre dies de convivència on han pogut remar al fossar d’entrenament de rem del club i fer diverses sortides en batel i trainera

Per Redacció

Imatge d'un dels entrenaments realitzats a la ciutat càntabra
Imatge d'un dels entrenaments realitzats a la ciutat càntabra | Cedida

L’Escola de Rem de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils ha reprès les estades de rem a Castro Urdiales després de l’aturada a causa de la pandèmia. Com sempre aquesta nova edició, que va tenir lloc del 18 al 21 d'agost, va comptar amb la col·laboració dels amfitrions l’A. N. Castro - actividades náuticas Castro Urdiales. Els joves de l’Escola de Rem han passat quatre dies de convivència on han pogut remar al fossar d’entrenament de rem del club i fer diverses sortides en batel i trainera. També van assistir a les regates de traineres de les lligues Euskotren i Euskolabel a Zarautz. A banda de la pràctica de rem van passar un dia al CastroPark on els joves de Vent d’Estrop van fer diverses activitats lúdiques amb les tirolines i altres circuits.
Des de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils volen agrair al C.N. Castro l’acolliment rebut a l’espera de l’any vinent siguin els joves del C.N. Castro els que vinguin a Cambrils. A la vegada agraeix també l’esforç i dedicació dels entrenadors i voluntaris que han acompanyat a tots els xiquets i xiquetes en aquesta nova edició.

Diferents imatges de l'estada dels vogadors cambrilencs a Castro Urdiales (fotos: Cedides)

 

Comenta aquest article