Esports

Pesca

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils organitzarà un nou concurs en benefici del Banc d'Aliments de Reus

Per Redacció

Cartell del concurs benèfic de pesca
Cartell del concurs benèfic de pesca | Cedida

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils celebrarà el proper dissabte 3 de setembre una nova competició benèfica en col·laboració amb el Banc d’Aliments de Reus. La iniciativa està oberta a tothom i, tal com s’ha fet coincidint amb altres concursos de pesca organitzats pel CNCB, totes les captures que els participants realitzin durant la jornada s’entregaran al Banc d’Aliments de Reus. L’entitat les recollirà al CNCB el mateix dissabte i les portarà a les seves instal·lacions de Reus, on les emmagatzemarà en els congeladors. Serà a partir de dilluns quan les reparteixin entre els seus usuaris i usuàries. Cal dir que el Banc d’Aliments, amb una quarantena de voluntaris, gestiona la provisió d’aliments de 45.000 persones de tota la província de Tarragona.

El concurs arrencarà amb la reunió de patrons a primera hora, prèvia a la sortida al mar i el límit d’entrada a port de les embarcacions s’ha fixat a les 13:30h. Posteriorment, es realitzarà el pesatge de les captures i es farà entrega de les mateixes als responsables del Banc d’Aliments. La modalitat de pesca és lliure, respectant sempre la talla dels peixos. Les inscripcions per participara la competició benèfica encara estan obertes i poden fer-se fins el 31 d’agost a l’oficina del Club o trucant al 977360531. L’únic requisit necessari és comptar amb embarcació pròpia amb documentació en regla, llicència de pesca en vigor i els estris necessaris.

La secció de pesca del Club Nàutic Cambrils ha impulsat aquesta iniciativa solidària amb l’objectiu de donar suport i visibilitat al Banc d’Aliments i la seva tasca imprescindible. La voluntat és que accions com aquesta tinguin continuïtat, sumant-la a les diferents propostes solidàries en les quals el CNCB s’implica plenament. Per altra banda, aquest 2022 el Club Nàutic Cambrils ha volgut donar un impuls especial a la difusió i pràctica de la pesca; una activitat fortament arrelada a l’entitat i a Cambrils. Amb l’organització de concursos i trobades mensuals d’aficionats i aficionades es busca contribuir a mantenir viva aquesta activitat i arribar a més persones que vulguin practicar-la, obrint-la a un públic jove i familiar.

Comenta aquest article