Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Espai urbà

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant habilita un espai de jocs de taula al costat del passeig marítim

El nou mobiliari urbà està instal·lat davant de la Plaça dels Pins, al costat del passeig de l’Arenal

Per Redacció

Imatge de la zona de jocs de taula
Imatge de la zona de jocs de taula | Cedida (Club d'Escacs de l'Hospitalet de l'Infant)

L’Hospitalet de l’Infant disposa des d’aquest estiu d’un espai de jocs de taula davant de la Plaça dels Pins, al costat del passeig de l’Arenal. En aquest lloc, l’Ajuntament hi ha instal·lat tres taules d’escacs de formigó amb cinc seients incorporats i un conjunt de tres mòduls de polietilè i vuit seients amb lluminàries interiors fixats al terra per poder jugar al parxís, a l’oca i als escacs. El consistori ha col·locat també gespa artificial a la pista de petanca.

La instal·lació d’aquest nou mobiliari urbà, obert a l’ús públic, ha costat uns 12.000 euros, aproximadament. El Club d’Escacs de l’Hospitalet de l’Infant hi ha aportat 2.500 euros; i la resta de l’import l’ha assumit l’Ajuntament.

«Esperem que en aquest nou espai de joc, ubicat en un lloc tan agradable de l’Hospitalet de l’Infant com és la zona del passeig marítim, el veïnat i les persones que visiten el nostre municipi puguin compartir bones estones de reunió», ha dit el regidor d’Esports, Diego García.

Aquest espai està equipat amb el mobiliari necessari perquè el joc sigui espontani i les persones de diferents edats puguin jugar amb com ara monedes com si fossin fitxes, en el cas dels jocs tradicionals de l’oca i del parxís.

Comenta aquest article