Informació general

Diada

L'ANC de Cambrils facilitarà autocars per anar a la manifestació de la Diada a Barcelona

Els tiquets i les samarretes es poden adquirir a Infor apartaments (C/ Mont-roig, 4), de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i diumenge d'11 a 13 h

Per Redacció

Autocars a l'estació de busos de Cambrils per assistir a la manifestació de la Diada de 2018
Autocars a l'estació de busos de Cambrils per assistir a la manifestació de la Diada de 2018 | Lluís Rovira i Barenys

La Territorial de Cambrils de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha contractat autocars per facilitar l'assistència a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona. Els autocars sortiran de l'estació d'autobusos de Cambrils a les 12 h. Per poder sortir amb puntualitat, es recomana estar-hi mitja hora abans, a les 11.30 h.

Tiquets d'autocar i samarretes

Els tiquets es poden adquirir a Infor apartaments (C/ Mont-roig, 4), de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 19 h i diumenge d'11 a 13 h. Al mateix establiment també es pot comprar per 15 euros la samarreta de la Diada, que enguany és de color negre amb una estelada i l'eslògan "Tornem-hi per vèncer: independència".

Des de l'entitat independentista es recorda la importància d'adquirir la samarreta, ja que és la principal font de finançament de l'entitat, juntament amb les quotes dels socis i altres productes de l'ANC.

La manifestació

La manifestació es farà a Barcelona i és previst que sigui en moviment. Començarà a l'avinguda del Paral·lel –la capçalera serà a prop de la plaça de les Drassanes–, passarà pel passeig de Colom i el passeig d'Isabel II i acabarà a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, davant l'estació de França. En aquest punt hi haurà l'escenari i es faran els parlaments de l'ANC, d'Òmnium Cultural i de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), les tres entitats que organitzen la manifestació.

Comenta aquest article