Societat

Solidaritat

Nit d'emocions i reivindicació al Camp Nou amb Siscu Morell com a integrant de l'equip de l'ELA

Juan Carlos Unzué, portaveu de l'equip de l'ELA, va reclamar una llei que s'adequï als familiars i malalts de l'ELA

Per Redacció

Siscu Morell exhibint el cartell "més realitats i menys mentides" durant el discus de Juan Carlos Unzué
Siscu Morell exhibint el cartell "més realitats i menys mentides" durant el discus de Juan Carlos Unzué | Cedida (retransmissió TV3)

El Camp Nou va viure una nit molt especial i memorable. Un total de 91.062 espectadors es van donar cita a l'estadi en el partit per l'ELA que va enfrontar el Barça i el Manchester City. Però al camp hi havia un tercer equip, liderat per Juan Carlos Unzué, l'equip de l'ELA i en aquesta formació hi figurava el cambrilenc Siscu Morell. L'equip de l'ELA va sortir al camp a l'inici del partit i Juan Carlos Unzué va prendre la paraula per agrair la presència dels espectadors i la col·laboració dels dos clubs en aquesta cita solidària. D'altra banda, Unzué també va reclamar a la classe política que s'apressi a tirar endavant una llei per l'ELA de cara a malalts i familiars que pateixen aquesta malaltia. Va ser en aquests moments que el cambrilenc Siscu Morell va exhibir un cartell i en el que reclamava als polítics "més realitats i menys mentides". El seu missatge es va poder veure en primer pla per TV3, que estava retransmetent l'acte en directe.

El partit va suposar un gran gest de solidaritat. La recaptació, que se sabrà d'aquí uns dies després de fer l'auditoria pertinent, es destinarà a la Fundació Luzón, que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones malaltes d'ELA i per a trobar una cura fomentant la investigació.

La Penya Barça Cambrils s'hi va desplaçar amb un autobús que duia 80 persones. A banda, molts altres cambrilencs van anar al Camp Nou amb altres mitjans de transport.

En l'aspecte esportiu, Barça i Manchester City van empatar a 3 gols en un partit en el què una gran part del seu atractiu es trobava a les banquetes dels dos equips, amb Xavi a la del Barça i Pep guardiola a la del Manchester City.

Les persones que es van desplaçar fins al Camp Nou amb l'autobús de la Penya Barça de Cambrils (Foto: Cedida) 
Siscu Morell amb la resta de membres de l'equip de l'ELA, abans que comencés el partit (Foto: Kërzops)

 

Els jugadors Robert Lewandowski, del FC Barcelona, i Erling Haaland, del Manchester City, davant de l'equip de l'ELA, ahir al Camp Nou (Foto: Kërzops)
La tribuna i el nombre d'assistents ahir al Camp Nou en el partit solidari per l'ELA (Foto: Kërzops)
Els jugadors del Manchester City i del Barça al final del partit, ahir al Camp Nou (Foto: Kërzops)

 

Comenta aquest article