Informació general

Obra pública

S'inicien els treballs de pavimentació a les obres de la rambla de Jaume I

En els propers dies se substituiran les lluminàries antigues per d'altres de modernes i de baix consum energètic, així com el soterrament de les línies elèctriques

Per Redacció

Imatge dels treballs de pavimentació que es van iniciar ahir
Imatge dels treballs de pavimentació que es van iniciar ahir | Cedida

Ahir dimecres es van iniciar els treballs de pavimentació a la Rambla de Jaume I i, en els propers dies se substituiran les lluminàries antigues per d'altres de modernes –de baix consum energètic– i més sostenibles i també se soterraran els encreuaments de les línies elèctriques. En aquests darrers dos mesos s'ha dut a terme l’adequació i cimentació de l’espina central de la via, un cop enllestits els subministraments soterrats. D'aquesta manera, les obres continuen avançant conforme el ritme previst, segons fonts municipals.

L’alcalde en funcions, Enric Daza, i l’arquitecte municipal responsable de la direcció d’obra, Víctor Pujol, feien una visita d’obres, ahir, coincidint amb l’inici d'aquests treballs de pavimentació i de la col·locació de la rigola central de la rambla de Jaume I. Segons l'alcalde en funcions i també regidor d'Obra Pública, "el canvi de fisonomia de tot l’entorn ja és molt evident. Cada dia que passa, la nova rambla de Jaume I agafa més embranzida i ja es pot apreciar la transformació tan positiva que significarà per al barri del Port però, també, pel conjunt del municipi" i va afegir que "una obra tants anys reivindicada per veïns i comerciants serà una realitat d’aquí a pocs mesos". Per a Daza "el més important és que hem superat, amb bona nota, les setmanes més decisives de l’estiu, minimitzant les complicacions que una obra d’aquesta envergadura pot produir".

L’Ajuntament va adjudicar les obres a Gestión Ingeniería y Construcción de la Costa Dorada SA (GICSA). La seva oferta és la que va obtenir la millor puntuació entre les vuit propostes presentades a la licitació pública.

Aspecte actual de les obres de la rambla de Jaume I (foto: Cedida)

 

Comenta aquest article